Ağır Yük Taşıma ve Domuz Arabaları Nedir ve Çeşitleri Nelerdir?

Ağır Yük Taşıma ve Domuz Arabaları Nedir ve Çeşitleri Nelerdir?

Ağır yük taşıma arabası, aynı zamanda domuz arabası olarak da adlandırılmaktadır. Firmaların ihtiyaçlarına göre imal edilmekte olup 6 tondan 36 tona kadar farklı seçenekler yer almaktadır. Böylece firmaların tüm gereksinimlerine cevap verilmektedir. Kendi içinde bunlar,

  1. Ahşap makineleri,
  2. Marangoz kalınlık makineleri,
  3. Yatay planya makineleri,
  4. Forklift,
  5. İstif makinesi,
  6. Yarı akülü istif makinesi,
  7. Polyester sapan,
  8. Aks,
  9. Tandem Tip Makine ve Ağır Yük Taşıma Arabaları,
  10. Standart Tip Makine Taşıma Domuz Arabaları,
  11. 360° Dönebilen Makina ve Ağır Yük Taşıma Arabaları,
  12. Premium Tip Makina ve Ağır Yük Taşıma Arabaları,

Gibi sınıflara ayrılmaktadır. Ağır yük taşıma arabası bunların her birinde firmalara göre özel bir şekilde imal edilmektedir. Ön grup kendi içinde 360 derece dönerli olup arka grup kendi içinde iki farklı sınıftır.

Ağır Yük Taşıma Arabaları Nedir?

Ağır yük taşıma arabası, özel olarak tasarlanmış sistemlerdir. Böylece güvenli ve maliyetsiz bir şekilde işlemler gerçekleştirilmektedir. Ön tekerlekleri ve arka kızakları ile ne kadar ağır olursa olsun, eşyaların kolay bir şekilde taşınmasına olanak tanır. Profesyonel çözümler iş yerlerine şunları kazandırır;

  1. Geliştirilmiş güvenlik: Yükler taşınırken, iş yerinde güvenliği maksimum seviyeye çıkartır. Böylece kaza risklerini de minimum seviyelere indirir.
  2. Geliştirilmiş üretkenlik: Kaza risklerinin azalması, taşıma işlemlerinin daha pratik hale gelmesi üretimin hızlanmasına yardımcı olur.
  3. Koruma: Ağır yük taşıma arabası gerekli güvenlik önlemleri ile birlikte sunulmaktadır. Bu nedenle eşyaları taşıma esnasında korur.
  4. Alan verimliliği: Depoları daha verimli şekilde kullanmaya yardımcı olur.
  5. Zaman: İşlemler hızlı bir şekilde yapıldığı için zamandan tasarruf sağlar.

Bu bakımdan iş yerlerine gelişmiş çözümler sunulur.

Ağır Yük Taşıma Nasıl Kullanılabilir?

Ağır yük taşıma arabası kolay bir kullanıma sahiptir. Sadece kriko yardımıyla taşınması istenen ürün kaldırılır ve buraya yerleştirilir. Bu esnada yükün tonajına dikkat edilmelidir. Sistem kaç tonluksa yüklenen ağırlık da buna göre olmalıdır.

Ardından güvenliğe dair son kontroller yapıldıktan sonra insan gücü ile çekmek kalır. Bu esnada sahip olduğu ön tekerlekler büyük bir kolaylık sağlamaktadır.

Ağır Yük Taşıma Araçları Ne Kadar?

Ağır yük taşıma arabası fiyatları her çeşitte farklılık göstermektedir. Bu nedenle firmaların gereksinimlerine göre hareket etmesi gereklidir.

İçerikler düzenleniyor

Yorumlar

Yorumunuz alınmıştır. Onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Yorum gönderilirken hata oluştu.

Telefon

0506 458 5006

E-posta

[email protected]

Adres

Evliya Çelebi Mah. Mavi Sk. No:21 İç Kapı No:1 Tuzla/İSTANBUL