Makaslı Yük Platformu Nedir ve Çeşitleri Nelerdir?

Makaslı Yük Platformu Nedir ve Çeşitleri Nelerdir?

Makaslı yük platformu, binaların iç veya dış cephelerinde yüksek çalışma alanlarında gerçekleştirilmesi gereken temizlik, bakım veya tadilat gibi işlemler için personellerin ihtiyaç duyduğu malzeme ve eşyaların en pratik ve en etkili şekilde bu yüksek bölümlere taşınmasını, indirilip kaldırılmasını sağlamaktadır.

Vinsan Vinç firmamız tarafından en kaliteli malzemelerle, güvenilir, sağlam ve işlevsel bir şekilde üretilen ve sunulan makaslı yük platformları, farklı kullanım amaçları için farklı özellikler ile bezeli pek çok çeşide sahiptir.

Yüksek alanlarda gerçekleştirilecek olan işler için ağır yüklerin kusursuz bir şekilde bu yüksekliğe çıkarılabilmesini mümkün kılan makaslı yük platformu, bir iş makinesi görevi üstlenirken, dikey olarak hareket eden bir sisteme sahiptir. 3 ila 16 metre arasındaki yükseklikler için rahatça kaldırma ve taşıma imkânına sahiptir.

Sahip olduğu makaslı sistem sayesinde olduğu yerden yukarıya doğru yükselen ve bu sayede de erişilmesi imkânsız yerlere son derece kolay bir şekilde ulaşan bu ürünler, Vinsan Vinç güvencesiyle son derece sağlam ve uzun ömürlü olurken, aynı zamanda iş güvenliği hususunda da son derece etkilidir.

Makaslı Yük Platformu Çeşitleri

Makaslı yük platformu, farklı kullanım alanları ve kullanım amaçları doğrultusunda en avantajlı şekilde kullanılabilmesi adına gerek teknik gerek tasarım bakımından farklı özellikler ile donatılan pek çok çeşide sahiptir.

Özellikle dizel ve akülü olmak üzere iki farklı yakıt seçeneği ile üretilebilen bu ürünlerden akülü olan çeşitler, bina içi kullanım alanlarında tercih edilirken, dizel seçenekler bina dışı kullanım alanları için tercih edilmektedir.

Firmamız tarafından sizlere sunulan makaslı yük platformu çeşitleri arasında şunlar yer almaktadır;

Tüm bu çeşitler ile özellikle başta depo veya üretim merkezleri olmak üzere yüksek alanlarda kullanıma ihtiyaç duyulan tüm alanlar için en uygun şekilde kullanılabilmektedir.

İçerikler düzenleniyor

Yorumlar

Yorumunuz alınmıştır. Onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Yorum gönderilirken hata oluştu.

Telefon

0506 458 5006

E-posta

[email protected]

Adres

Evliya Çelebi Mah. Mavi Sk. No:21 İç Kapı No:1 Tuzla/İSTANBUL